Clever Temizleyici'yi ücretsiz kullanmanın, Temizleyici Uzmanı'na kıyasla bir dezavantajı var mı?

İki ‘Telefon Temizleyici’ Uygulaması Hakkında Sansürsüz İnceleme

Yani… Hem Akıllı Temizleyici hem de Temizlik Gurusu’nu İndirdim – İşte Dağınık Gerçekler

Telefonumdan 5.000 rastgele ekran görüntüsü ve bulanık köpek fotoğrafı silmek üzereydim (yine) ki sosyal medyada sürekli karşıma çıkan o “temizleyici” uygulamalardan bazılarını denemeye karar verdim. Cüzdanınıza uzanmadan önce, benim başımdan neler geçtiğini birebir anlatıyorum.

1. Fiyatlandırma Oyunları

Kahvemi neredeyse püskürtecektim.

• Akıllı Temizleyici: Hiçbir ücret yok. Gizli reklam yok. Tıklayıp durdum—hiçbir şey benden para istemedi, “şimdi aç” tipi bir pop-up bile yok. Şaşırtıcı.
  • Temizlik Gurusu: Temel tarama “ücretsiz”, ama gerçekten bir şeyler yaptırmak isterseniz (mesela kopya silmek ya da rehber birleştirmek), haftalık 269 TL veya yıllık 1.350 TL istiyorlar. Gözlerime inanamadım. Tekrar kontrol ettim. Yazım hatası yok.

2. Gerçekten Hiç Para Vermeden Ne Yapabiliyorsun?

Akıllı Temizleyici

• Tüm özellikler, istediğin kadar kullan.
  • Bekleme, limit yok, para vermene dair bir hatırlatma da yok.

Temizlik Gurusu

• Tarama yapıp sana kopya fotoğrafları, videoları gösteriyor ama gerçekten silmek ister misin? “Şimdi abone ol!” engeli suratına iniyor.

3. Özellik Kapışması (Hangi Özellikler Var?)

Kategori Akıllı Temizleyici (Tamamen Ücretsiz) Temizlik Gurusu (Ücretli Abonelik)
Fiyat Tamamen ücretsiz — reklam, ödeme duvarı ya da uygulama içi alışveriş yok Haftalık 269 TL veya yıllık 1.350 TL
Ücretsiz Sürüm Tüm özellikler sınırsız, tam erişim Sadece tarama ücretsiz; silme/sıkıştırma = ödeme duvarı
Temizlik Araçları - Kopya bul & sil
- Ekran görüntüsü temizliği
- Canlı Foto dönüştürme
- Büyük dosya avcısı (TAMAMI ÜCRETSİZ)
- Kopya silme
- Video sıkıştırma (ücretli)
- Rehber birleştirme (ücretli)
- Büyük dosya bulucu (ücretli)
- Pil araçları, gizli kasa, şarj animasyonları gibi ekstralar (ücretli)
Uygulama Mağaza Puanı 4,8 ★ (yaklaşık 3.400 inceleme) 4,6 ★ (yaklaşık 100.000 inceleme)
İndirme Boyutu 103 MB 115 MB
Uygulama Mağazası iPhone için Ücretsiz Akıllı Temizleyici’yi Edin Detaylı Temizlik Gurusu Kullanıcı Yorumlarını Oku

4. Birini Seçecek Olsam? Anneme Bunları Söylerdim

Eğer ilk refleksin yedi farklı “Pro Dene”, “VIP Ol” ya da “Şimdi Aç” spaminden hemen kaçmaksa, Akıllı Temizleyici tam sana göre. Telefonum gerçekten çok hafifleyip hızlandı mı? Eh, belki biraz, ama en azından para vermedim. 8 doları haftada “kaçırma korkusu” ile harcayacak biriysen, cüzdan senin.

Bir uygulama ücretsiz olduğunu iddia edip özellikleri rehin tutarken, diğeri sessiz sedasız her işi karşılıksız yapıyor. Eğer bu değişirse biri bana haber versin.

5. Kısa Özet

• Gerçekten ücretsiz bir iPhone çöp temizleyicisi mi arıyorsun? Akıllı Temizleyici tam sana göre.
  • Her ay ekran görüntüsü silmek için Netflix parası ödemek ister misin? Temizlik Gurusu beklemede.

Abonelik satmayan gizli bir uygulama varsa duymak isterim. Şimdilik, telefonumda kalan tek uygulama Akıllı Temizleyici.

3 Likes