Birisi iPhone için en iyi sesli kitap uygulamasını önerebilir mi?

Son zamanlarda sesli kitaplara ilgi duymaya başladım ve iPhone’umda kullanabileceğim en iyi uygulamayı arıyorum. Kullanıcı dostu ve geniş bir başlık seçkisine sahip bir uygulamaya ihtiyacım var. Herhangi bir öneriniz var mı?

Hey, dostum! Ciddiyim, iPhone için bir sesli kitap uygulamasına ihtiyacın varsa, Audible tam burada. Ellerinde en büyük kütüphane var, tartışmasız. Ama, hani, büyük paralar harcamak istemiyorsan? Libby’yi dene. Yerel kütüphanenle (eğer varsa) bağlantılı, dolayısıyla ücretsiz sesli kitaplar alıyorsun. Ücretsizden iyisi yok, değil mi?

Ah, ve eğer sesli asistan teknolojisiyle çok havalıysan, Apple Books işe yarayabilir, ama seçimler biraz vasat olabilir. Entegre edilmiş, yani tamamen sorunsuz bir iOS deneyimini seviyorsan, uygun bir tercih.

Hipster olmak ister misin? Libro.fm’i kontrol et. Bağımsız kitabevlerini destekler, böylece dinlerken kendini iyi hissedebilirsin.

Yardımcı oldu mu, yoksa işi daha mı zor hale getirdim? :laughing:

Eğer iPhone’da sesli kitap dünyasına dalıyorsanız, size başka bir aday sunayım — Scribd. Okumanın Netflix’i gibi; sadece sesli kitaplar değil, aynı zamanda e-kitaplar, dergiler ve daha fazlasını sabit bir aylık ücret karşılığında alırsınız. Audible kütüphanenizi stoklamaktan çok daha ucuz, orası kesin.

Biraz çeşitlilik katmak için, Kobo Books’a da bir göz atmak isteyebilirsiniz. Piyasada daha az bilinir ama yine de sağlam bir seçim sunar ve cüzdanınızı zorlamayacak ara sıra fırsatlar sunar. Ayrıca, sık sık promosyonları oluyor, bu yüzden gözünüz açık olsun.

Sosyal bir dokunuş mu arıyorsunuz? Bookmate size hitap edebilir. Tonlarca sesli kitap ve e-kitap var, ayrıca arkadaşlarınızı takip edip ne okuduklarını/dinlediklerini görebileceğiniz hoş bir sosyal özelliğe sahip. Buna küçük bir topluluk hissi katıyor.

Tabii ki, ne kadar harcamak istediğinize de bağlı. Eğer premium içerik peşindeyseniz, Audible ile yanlış yapmazsınız. Podcast benzeri ücretsiz seçenekleri tercih ediyorsanız, Podcast Addict gibi uygulamalar bazen ücretsiz sesli kitap bölümleri sunar. Sadece sesli kitap uygulamaları kadar geniş bir koleksiyon içermezler.

Yani, ne sizi mutlu ediyorsa onu seçin. İyi dinlemeler! :sunglasses: