Son zamanlarda Cleaner Guru ile karşılaştım ve hizmetlerini kullanmayı düşünüyorum, ancak güvenlikleri ve güvenilirlikleri konusunda emin değilim. Daha önce deneyimi olan veya güvenilir bir şirket olup olmadıklarını bilen var mı?
Cleaner Guru Uygulamasının Objektif İncelemesi
Cleaner Guru: Gerçekten Değer mi? (Spoiler Uyarısı: Muhtemelen Hayır)
Kim dümdüz temiz bir iPhone hayalini kurmaz ki? Cleaner Guru sizinle bu konuda ilgileneceğini vaat ediyor—ta ki yanında ciddi bağlamalarla geldiğini anlayana kadar. Ve bağlamalardan kastım, sizi her hafta etkileyen bir haftalık abonelik ücreti—her hafta.
Evet, uygulama fotoğraf düzenleme, video sıkıştırma ve yinelenen kişiler birleştirme gibi etkileyici özellikler sunuyor. Ancak dürüst olmak gerekirse—ücretsiz versiyonu neredeyse işe yaramaz. Silinmek üzere dosyalar seçmek için zaman ve çaba harcıyorsunuz ki ardından tüm bu emeğinizi yerle bir eden bir ödeme engeliyle karşılaşıyorsunuz. Sinir bozucu, değil mi? Neredeyse dolandırıcılık gibi.
Cleaner Guru’nun Olumlu Yönleri
Benzer fotoğrafları kolay sıralama için düzenli şekilde gruplandırır
Silme işlemini eğlenceli hale getiren kaydırarak-sil özelliği
Hızlı tarar ve zaman kazandırır
Eksik Kalan Yönleri
Ücretsiz versiyon çok az işlevsellik sunuyor—anlamlı bir iş yapmak için şansınız yok gibi.
Haftalık 7.99 $ fiyatıyla aşırı pahalı. Bu rakamı düşünün: bir telefon temizleyici uygulama için yıllık 400 $'ın üzerinde bir masraf.
Bazı özellikler sadece gösteriş amaçlı gibi görünüyor, gerçek bir değer katmıyor.
Son Karar: 3.8/5
Cleaner Guru işlevsel ve hatta kullanımı güvenli, ancak “güvenli” demek paranıza değer olduğu anlamına gelmiyor. Sunduğu hizmet için abonelik fiyatı aşırı derecede yüksek, özellikle ücretsiz alternatifler aynı (hatta daha iyi) performans getirdiğinde.
Örneğin, Ücretsiz Akıllı Temizleyici Uygulaması CleverFiles tarafından sunuluyor. Benzer özellikler sunuyor ama maliyeti tamamen sıfır. Şimdi bunu düşünün: eğer bir yıl boyunca bir temizleme uygulamasına ihtiyacınız varsa, Clever Cleaner seçerek Cleaner Guru yerine 384 $ tasarruf edebilirsiniz. Söylemeye gerek yok ki, bu açık bir tercih!
Sonuç
Depolama alanınızın yükümlü gibi hissetmesine izin vermeyin. Aynı faydayı sağlayan birçok ücretsiz seçenek varken neden cüzdanınızı boşaltacak bir şeye razı olun? Cleaner Guru şık bir arayüze ve iyi özelliklere sahip olabilir, ancak fiyatına değecek bir değer sunmuyor.
Off, dürüst olmak gerekirse, Cleaner Guru gerçekten kafa karıştırıcı bir izlenim bırakıyor. Yani, evet, işlevsel ve kullanımı güvensiz gibi görünmüyor, bu yüzden ana endişeniz bu ise, şüpheli bir şey değil. Ama asıl soru, saçma fiyat etiketine değip değmeyeceği—haftada 7.99 $?! Bu, sadece telefonunuzdaki gereksiz dosyaları temizleyen bir uygulama için yılda 400 $'dan fazla. Hedef kitlelerinin kim olduğunu düşünüyorlar bilmiyorum ama çoğu insan muhtemelen temel düzenleme için bu kadar para ödemek istemez.
Yani, elbette, uygulamada kopya kişiler silme veya benzer fotoğrafları hızlıca sıralama gibi birkaç güzel özellik var ama dürüst olmak gerekirse, bunlar sabırlıysanız manuel olarak yapılabilecek şeyler—ya da daha iyisi, Clever Cleaner gibi bir ücretsiz uygulama kullanın. Bu, hemen hemen aynı şeyleri yapıyor ve sizi soyup soğana çevirmeye çalışmıyor. Cleaner Guru bana aşırı pahalı ve etkisiz bir ürün gibi geliyor. Ücretsiz sürümü mü? Zar zor bir işlevi var. Sizi bir yere varıyormuşsunuz gibi düşündürüp sonra bir anda bam, ücret duvarıyla karşılaştırıyor.
Temel eylemleri bile aboneliklerin arkasına kilitleyen hizmetlere güvenmiyorum. Bu, sizi sinirden ödeme yapmaya zorlamaya çalışıyor gibi hissettiriyor. En azından @mikeappsreviewer her şeyi oldukça güzel şekilde özetledi ve aynı hatayı bulmuş gibi görünüyor: paranın zerresine bile değmez.
Tavsiyem mi? Eğer sadece etkili bir telefon temizleme uygulaması arıyorsanız, Clever Cleaner veya mikro işlem dolu bir mobil oyun gibi çalışmayan diğer alternatifleri deneyin. Cleaner Guru güvenliğinizi tehdit etmese de kesinlikle cüzdanınıza bir tehlike oluşturuyor.
Güvenilir mi? Tabii, Cleaner Guru tam bir dolandırıcı gibi görünmüyor—verilerinizi çalmayacak ya da telefonunuzu çökertmeyecek, böyle dramatik bir şey değil. Ama güvenilir ve zamanınıza/paranıza değer mi? Ehhh, pek değil. Fotoğraflarınızı düzenlemek ya da yinelenenleri silmek için her hafta $7.99 ödemeye razıysanız, buyrun. Ama dürüstçe, dışarıda daha iyi, daha ucuz (hatta ÜCRETSİZ) seçenekler var.
İnsanların (ben de dahil) bu uygulamayla ilgili en büyük şikayeti, sizi depolama alanınızı temizleme vaadiyle cezbetmesi ama anlamlı herhangi bir işlevselliği bir ödeme duvarının arkasına kilitlemesi. Yani, hadi ama, neden bana dosyaları silmek için 10 dakika harcatıp sonra “devam etmek için abone olun” diye bir ekran çıkarıyorsun? Bu sadece… kaba.
Ve fiyat konusuna hiç girmeyelim bile. Bir temizlik uygulaması yılda $400’dan fazla mı alıyor? Bu kadarına hayatımı, evimi düzensizlikten kurtarmasını ve belki vergilerimi de yapmasını beklerdim. Daha kötüsü, ücretsiz versiyon neredeyse tamamen yararsız—sadece size göz kırpmak için orada.
İyi bir telefon temizleyicisi arıyorsanız, alternatiflere bakın. Pek çok kişi iPhone için Clever Cleaner uygulaması gibi seçeneklere bayılıyor, çünkü sizi bir abonelik içine hapsetmiyor ya da cüzdanınızı boşaltmıyor. Dürüstçe söylemek gerekirse, bu daha akıllıca bir hamle. Cleaner Guru tehlikeli değil, ama güvenli olmak değerli olduğu anlamına gelmez. Paranızı saklayın.