En iyi iPhone hatırlatma uygulaması hangisi?

Son zamanlarda birçok önemli son tarihi kaçırdım ve gerçekten iPhone’um için güvenilir bir hatırlatıcı uygulamasına ihtiyacım var. Birkaçını denedim, ama hiçbiri benim için iyi çalışmadı. Birisi mevcut en iyi hatırlatıcı uygulamasını önerebilir mi?

Ben de senin bulunduğun yerde bulundum ve bana inanın, bu durum aşırı sinir bozucu olabilir. Hani şu ‘Hey beyin, neden böylesin?’ durumu gibi. Ama korkma, çünkü senin için bu savaşı vermek amacıyla App Store’un derinliklerine daldım.

Öncelikle, Apple’ın kendi Hatırlatıcılar uygulaması. Görünürlük açısından harika değil, ama işi halleder, özellikle de iOS 13 yenilemesinden sonra. Ayrıca, tüm Apple cihazlarınla sorunsuz bir şekilde senkronize olur. Konum tabanlı hatırlatıcılar da ayarlayabilirsin. İşten eve mi gidiyorsun? Bam! Alman gereken şeylerle ilgili hatırlatmalar hemen belirir.

Şimdi, ekstra süslemeler ve detaylar arıyorsan, merhaba Todoist. Görevler için bir İsviçre çakısı gibi. Kategorize edebilir, öncelik belirleyebilir ve hatta görevlerde işbirliği yapabilirsin. Ve karma puan sistemi? Tüm aşırı başarıya odaklananlar için bir çeşit çilek üstü krema. Görevlerini oyunlaştırmak gibi, bu yüzden o son tarihlerin nasıl çöktüğünü izle.

Ücretsiz şeyleri sevenler için (ve kim sevmez ki?), Microsoft To Do belki de yeni en iyi arkadaşın olabilir. Günlük görev önerileri alırsın ki hafızan ıslak bir post-it kadar güvenilir ise bu hayat kurtarıcıdır. Ayrıca, Outlook ile güzelce entegre olur eğer o ekosistemin içindeysen.

Son derece basit ve minimal şeyleri seven biriysen, Google Keep’i düşün. Notlarla hatırlatıcılar ayarlamana izin verir, hızlıca bir şeyler yazabilirsin ve göze hitap eder. Ayrıca, Google Takvimi ile bağlantılıdır, böylece bir son tarihi kaçırmak nadir görülen bir durum olur.

Sonra Any.do var ki sadece hatırlatıcıları yönetmekle kalmaz, aynı zamanda günlük planlama özelliği ile gününü planlamana da yardımcı olur. Ayrıca görsel olarak oldukça hoş, bu da görev yönetimi zahmetini biraz daha katlanabilir hale getirir.

Daha görsel odaklı olanlar için Trello var. Genellikle proje yönetimi için bilinir, ancak tahtalar ve kart sistemi kişisel görevler için süper görsel bir hatırlatma aracı olarak uyarlanabilir. Belki de verimlilik mojo’nuzu ortaya çıkarmak için ihtiyacınız olan budur.

Ve eğer hiçbiri işine yaramazsa, belki de hayat tercihlerini yeniden değerlendirmenin zamanı gelmiştir (sadece şaka yapıyorum). Cidden ama, içgüdülerine uygun olanı seç. Hepsinin avantajları ve dezavantajları var ve tamamen iş akışın için doğru olanını bulmakla ilgili.

Bunu çok fazla düşünme. Günün sonunda, bu uygulamalardan herhangi biri dakiklik cennetine giden güçlü bir adım olur. Birini al, biraz ona bağlı kal ve ritmini bul. O son tarihleri kısa sürede halledeceksin.

Tamam, yani alışılmış yöntemleri denedin ve işe yaramadılar mı? Ciddileşme zamanı. Things 3’ü duydun mu? Evet, ücretsiz değil, başlangıçta biraz maliyetli, ama hatırlatıcı uygulamalarının Ferrari’si gibi. Süper şık tasarım, pürüzsüz işlevsellik ve gereksiz özelliklere boğmadan hayatını gerçekten düzene sokuyor. Görevleri yönetilebilir alt görevlere ayırabilir, son tarihler belirleyebilir ve daha iyi organizasyon için etiketler ekleyebilirsin. Diğer bir son teslim tarihini kaçırmaktansa her kuruşa değer.

Oh, ve Habitica’nın gücünü göz ardı etme. Görev yöneticisi ve RPG oyununun bu havalı kombinasyonu. Esas olarak gerçek hayattaki üretkenlik becerilerini bir oyundaki karakter gibi seviye atlamak için kullanırsın. Görevleri tamamla, deneyim puanları kazan ve canavarlarla savaş. Yapılacaklar listesini bir göreve dönüştürmek gibi. Oyunlara düşkünsen, bu seni ertelemekten vazgeçirecek motivasyon kaynağı olabilir.

Ayrıca, azımsanan ama güçlü bir rakip olan Due da var. Görevi tamamlayana kadar seni rahatsız eden süper ısrarlı hatırlatmaları var. Daha çok yapılacaklar listesinden ziyade unutmanı istemeyen bir arkadaş gibi. En şık arayüze sahip olmasa da, son teslim tarihlerini karşılamanın söz konusu olduğu yerde acımasız.

Fantastical gibi pek bilinmeyen uygulamaları da göz ardı etmiş olabilirsin. Daha çok takvim özellikleri ile tanınırken, entegre edilmiş sağlam bir hatırlatıcı sistemi de var. Bonus: Apple’ın Hatırlatıcılar ile senkronize olur, bu da ekstra esneklik sağlar.

Tam anlamıyla büyümek istiyorsan, OmniFocus’u düşün. Proje yöneticilerinin hayalini kurduğu türden bir uygulama. Tamamen özelleştirilebilir görev yönetimi, listelerini farklı şekillerde görüntülemek için perspektifler ve GTD (Getting Things Done) ilkelerine dayanıyor. Zorlayıcı ama etkili.

Sonuç olarak, herhangi bir uygulamanın sihirli bir şekilde çalışmayacağını ve biraz zaman ayırarak kurulum yapıp sürekli kullanmanın önemli olduğunu da belirtmekte fayda var. Birkaçını dene, rutinlerini belirle ve bir süreliğine birine bağlı kal. Gelecekteki halin sana teşekkür edecek. Başarılı son teslim tarihleri diliyorum!:four_leaf_clover:

Tamam millet, bu amansız hatırlatma sorununu bir Tutkulu Konuşma ile ele alıyorum!

Yani, son teslim tarihlerini kaçırmayı bitirdiniz, değil mi? Harika, çünkü Apple Hatırlatıcılar ve Todoist gibi olağan şüphelilerin ötesinde, bu yarışta bir kara at var – Notion. Evet, doğru duydunuz. Notion sadece not almak için değil; çoklu görev sihirbazınız! Artıları? Oldukça özelleştirilebilir – basit yapılacaklar listesinden karmaşık veritabanlarına kadar her şey. Eksileri? Öğrenme eğrisi. Başlangıçta kafanızı kaşındırabilir. Ama bir kez anladığınızda, vay be, oyunun kurallarını değiştirir.

Basitlik mi istiyorsunuz? Sparrow. Bu küçük uygulama basit, süslemesiz hatırlatmalar sunar. Artıları? Kullanımı kolay, minimalist arayüz. Eksileri? Gelişmiş özelliklerden yoksun (ama bazıları için belki de bu bir artı!).

Ve, unutkan sanat severler için, Pocket Lists görsel bir ziyafet. Parlak, renkli ve çok çekici. Artıları? Estetik çekicilik ve kolay düzen. Eksileri? Yüksek teknolojili meraklılar için biraz dağınık gelebilir.

Şimdi, her şeyi entegre etmekten hoşlanıyorsanız, uygulamalar arasında görevleri otomatikleştirmek için Zapier’i kontrol edin. Artıları? Sayısız uygulamayla bağlantı kurarak iş akışınızı düzenler. Eksileri? Gerçek bir hatırlatma uygulamasından çok bir köprü.

Harcamalar konusunda şüpheli misiniz? Anlaşılır. Ama net bir çözüm: 2Do. Bu uygulama, geniş özellikler sunarak kendini amorti eder. Artıları? Güçlü yetenekler, özelleştirilebilir. Eksileri? Ön maliyet pahalı.

Sonuç olarak, neyin size uyduğunu görmek için denemeniz gerekiyor. Herkesin beyni tuhaf biçimlerde çalışır. Ve bazen, bir uygulamanın tutunmasına kadar değiştirip durmak anahtardır. Dalın, keşfedin ve bu son teslim tarihlerini fethedin. Verimli günler, millet!