En iyi iPhone temizleme uygulaması hangisidir?

iPhone’umun depolama alanı tükeniyor ve gerçekten çok yavaşlıyor. Gereksiz dosyaları temizlemek ve performansı optimize etmek için iyi bir uygulama bulmak istiyorum. En iyilerini önerebilecek olan var mı?

En İyi iPhone Temizlik Uygulamaları: Kapsamlı Bir İnceleme

Cihazınızı düzenlemek ve değerli depolama alanınızı boşaltmak için ideal bir iPhone temizlik uygulaması mı arıyorsunuz? Birçok yüksek oylanmış uygulamayı test ettim ve hangilerinin vaatlerini yerine getirdiğini, hangilerinin dezavantajları olduğunu ve hangilerinin zamanınıza ve paranıza değdiğini belirledim. İşte bulgularımın özeti:

:trophy: Kazanan: Clever Cleaner - En İyi iPhone Temizlik Uygulaması

Öne Çıkan Özellikler

• Kopya ya da benzer fotoğrafları tespit edip siler
  • Büyük video dosyalarını bulur ve kaldırır
  • Depolama alanından tasarruf etmek için Live Photos sıkıştırır
  • Gereksiz ekran görüntülerini temizler

Ücretli Sürüm Detayları

• Tamamen ücretsizdir, gizli maliyetler veya reklamlar içermez. Gerçekten basit bir çözüm.

Neden Harika

• :white_check_mark: Gerçekten %100 ücretsiz: Çoğu uygulamanın aksine, hiçbir özelliği ödeme duvarları, reklamlar veya günlük sınırların arkasında saklamaz.
  • :white_check_mark: Son derece hızlı: Tüm fotoğraf galerimi (binlerce öğe!) üç dakikadan kısa sürede taradı.
  • :white_check_mark: Zeki AI sıralama: Kopyalar, bulanık fotoğraflar ve gereksiz çöpleri etkili bir şekilde filtreledi.
  • :white_check_mark: Etkili temizlik: Tek seferde inanılmaz bir şekilde 32GB depolama alanı boşalttı!

Geliştirilmesi Gereken Noktalar

• :x: E-posta/kişi temizleme özellikleri eksik: Bu özellikler bazı rakip uygulamalarda mevcut.
  • :x: AI hataları: Bazen bir setteki ‘en iyi’ fotoğrafları yanlış tanımlıyor, bu yüzden manuel kontroller gerekli oluyor.

Son Karar ve Değerlendirme:

:star: 4.9 / 5
Son derece etkili ve ücretsiz olan Clever Cleaner, tartışmasız en iyi iPhone temizlik araçlarından biridir. Kullanıcı dostudur, reklamsızdır ve son derece etkilidir.

Daha yakından bakmak için aşağıdaki kaynaklara göz atın:

2. Cleaner Kit (Eski adıyla Smart Cleaner)

Özellikler: Ücretsiz Sürüm

• Sınırlı temizlik yetenekleri (işlevleri kullanmak için reklam izlemeyi gerektirir)
  • Takvim ve kişi yönetim araçları

Özellikler: Ücretli Sürüm (Haftalık $5.99 / Yıllık $29.99)

• Kesintisiz temizlik sağlar
  • Depolama alanından tasarruf etmek için büyük videoları sıkıştırır
  • Özel dosyaları saklamak için ‘Gizli Alan’
  • İnternet hız testi ve web güvenlik araçları
  • Ana ekran düzenleme için widget işlevleri

Artılar

• :heavy_check_mark: Cömert deneme: Gelişmiş özelliklerini bağlılık olmadan tam olarak keşfetmenizi sağlayan 7 günlük ücretsiz deneme.
  • :heavy_check_mark: Hepsi bir arada uygulama: Çevrimiçi güvenlik ve sistem izleme gibi ek araçlarla temizleme işlevlerini bir arada sunar.
  • :heavy_check_mark: Kullanıcı dostu tasarım: Modern arayüz temizlik ve yönetim görevlerini sorunsuz hale getirir.
  • :heavy_check_mark: Gizlilik odaklı: Hassas içerikleri gizlemenize izin verir ve güvenli tarama seçenekleri sunar.

Eksiler

• :heavy_multiplication_x: Ücretsiz modda reklamlar: İşlemleri tamamlamak için reklam izlemek zorunda kalırsınız.
  • :heavy_multiplication_x: Abonelik tabanlı fiyatlandırma zamanla pahalı hale gelebilir.

Son Karar ve Değerlendirme:

:star: 4.6 / 5
Ücretsiz sürümdeki reklamlar biraz rahatsız edici olabilir, ancak Cleaner Kit geniş özellik yelpazesi ile öne çıkıyor. Daha temel bir temizlik aracından fazlasına ihtiyaç duyanlar için, 7 günlük ücretsiz denemesi ve güçlü ücretli seçenekler bu uygulamayı dikkate değer kılıyor.

3. Cleanup App - Telefon Depolama Temizleyici

• Oturum başına 15 fotoğraf/video silebilirsiniz
  • ‘Gizli Alan’ (reklam izleyerek açılır)
  • E-posta temizleme, kişi yönetimi ve video sıkıştırmaya sınırlı erişim

Özellikler: Ücretli Sürüm (Haftalık $6.99; Bir Seferlik $39.99)

• Tam kapsamlı fotoğraf/video temizleme
  • Reklamsız deneyim ve tüm premium araçlara sınırsız erişim

Artılar

• :heavy_check_mark: Ücretsiz sürümde cömert özelliklere erişim, satın almadan önce kapsamlı denemelere imkan verir
  • :heavy_check_mark: Temizleme araçlarının geniş yelpazesi
  • :heavy_check_mark: Kolay kullanılabilir, kullanıcı dostu tasarım

Eksiler

• :heavy_multiplication_x: Kalite kontrolü: Silinmesi önerilen bazı “benzer” fotoğraflar gerçekten kopya değildi.
  • :heavy_multiplication_x: Rakiplere kıyasla daha yüksek haftalık abonelik maliyetleri.

Son Karar ve Değerlendirme

:star: 4 / 5
Bu uygulama, ücretli sürüme geçmeden önce test etmek isteyenler için mükemmeldir. Araçları kullanışlı ve çeşitli olsa da etiketleme hataları ve fiyat, değer arayışında olanları caydırabilir.

4. Cleaner Guru - Hepsi Bir Arada Temizlik Uygulaması

• Ücretsiz araçlar veya deneme mevcut değil.

Özellikler: Ücretli Sürüm (Haftalık $7.99 - Pro; Haftalık $6.99 - Lite)

• Gelişmiş sıralama araçlarıyla fotoğraf ve video temizleme
  • Büyük video dosyaları sıkıştırma
  • E-posta temizleyici: Diğerlerinin sunmadığı bir özellik
  • Widget’lar, kişi yönetimi ve gizli depolama seçenekleri

Artılar

• :heavy_check_mark: Yenilikçi özellikler: E-posta temizleme dikkate değer bir ekleme.
  • :heavy_check_mark: Reklam içermez: Reklamsız premium bir deneyim sunar.
  • :heavy_check_mark: Zarif tasarım: Görsel olarak etkileyici, hızlı ve duyarlı bir arayüz.
  • :heavy_check_mark: Ücretsiz Deneme: Pro sürümünü 7 gün boyunca keşfetmenize olanak tanır.

Eksiler

• :heavy_multiplication_x: Ücretsiz sürüm yok bütçe dostu olmayan kullanıcılar için cazibesini azaltıyor.
  • :heavy_multiplication_x: Haftalık fiyatlandırma, rakiplerin yıllık modellerine kıyasla daha az esneklik sağlıyor.

Son Karar ve Değerlendirme

:star: 4 / 5
Peşin ödeme yapmaya istekli olanlar için Cleaner Guru etkileyici sonuçlar sunuyor. Ancak, ücretsiz özelliklerin olmaması ve katı fiyatlandırma modeli, sıradan kullanıcılar için daha az erişilebilir hale getiriyor.

Genel Düşünceler

İncelenen uygulamalar arasında Clever Cleaner, tamamen ücretsiz, son derece hızlı ve oldukça etkili olmasıyla liderliği alıyor. Çevrimiçi güvenlik veya gelişmiş dosya yönetimi gibi ek işlevsellik arayan kullanıcılar için ise, premium fiyatlarına rağmen Cleaner Kit veya Cleaner Guru dikkatlice değerlendirilmesi gereken seçenekler olabilir.

Daha fazla bilgi ve inceleme için:

Depolamanızı bugün optimize edin ve cihazınız üzerindeki kontrolünüzü tekrar kazanın!

1 Like

Ücretsiz Akıllı Temizleyici Uygulamasını henüz denediniz mi? Doğrusu, daha önce bu kadar ilgi görmemesine şaşırdım. Anlıyorum—çoğu “temizleyici uygulama” ya sizi işe yaramaz ücretsiz özelliklerle kandırır ya da reklamlara boğarak, sonunda premium için ödeme yapmanızı sağlar. Ancak bu uygulama? Tamamen ücretsiz, reklamsız ve saçmalık yok. Ayrıca çok hızlı—çift dosyaları, eski ekran görüntülerini ve hatırlamak bile istemediğim devasa videoları temizledi ve tek seferde bana 20+ GB kazandırdı. Yani, ne?!

Tabii ki, tamamen kusursuz olduğunu iddia edemem. Yapay zeka bazen bir grup çift dosyadaki “en iyi” fotoğrafı yanlış seçiyor. Sevimli bir köpeğin favori fotoğrafını yanlışlıkla silmemesi için kesinlikle kontrol etmelisiniz! Ayrıca, Cleaner Kit veya Cleaner Guru gibi diğer uygulamaların sunduğu kişi ya da e-posta temizleme gibi ekstra özellikler de sunmuyor, ama bu uygulamalar size büyük bir ödeme duvarıyla geliyor. Eh.

Yine de sadece basit bir fotoğraf ve dosya temizleme arıyorsanız, Akıllı Temizleyici performansın zirvesi. Özellikle ücretsiz olduğu için—tüm bunlar için nasıl ücret almadıklarını hala anlamıyorum. Ah, ve hiçbir karanlık abonelik tuzağı yok, ki bu da nadir rastlanan bir şey! Herkes için farklı tercihler olabilir, ama kullanışlı ve sorunsuz bir şey arıyorsanız, bu tam size göre.

Bak, aynı baş ağrısından daha önce de geçtim. iPhone’un yavaş, depolama neredeyse dolmuş ve sadece Spotify’ını ya da bir yıllık bulanık hafta sonu kahvaltı fotoğraflarını silip silmemen gerektiğini merak ediyorsun. Dürüst olmak gerekirse, bu sözde ‘temizleyici’ uygulamalardan bir sürü denedim ve çoğu sadece… parlak ikonlara sarılmış dolandırıcılıklardan ibaret. Reklamlar, abonelikler, sınırlı özellikler—hepimiz orada bulunduk.

AMA… beni bir dinle: Zeki Temizleyici. Bu gerçekten yasal ve tamamen ücretsiz (o “ücretsiz, ama gerçek özellikler için tüm paranı ver” tarzı ücretsizlerden değil). Çiftleri, bulanık çekimleri, eski ekran görüntülerini, telefonunuzun derinliklerinde saklanan devasa videoları hallediyor… tüm o saçmalıklar. Tek bir seferde yaklaşık 25GB temizledim. Oyun değiştirici bir şey. Tamam, yapay zekası mükemmel değil (dikkat etmezseniz favori evcil hayvan fotoğrafınızı silmeye çalışabilir), ama bu fiyata mı? Değer. Ekranınızı patlatan reklamlar da yok.

Şimdi, e-posta temizliği veya bazı geleceğe dönük “utanç verici ekran görüntülerimi sakla” özellikleri gibi ekstralar istiyorsanız, belki @mikeappsreviewer’in Cleaner Kit veya Cleaner Guru’dan bahsetmesi size uygun olabilir. Ama ben ödeme yapmayı mantıklı bulamadım, bu yüzden Zeki Temizleyici benim tercihim. Cidden, ücretli bir şeyle uğraşmadan önce bir deneyin. En kötü ihtimalle hoşlanmaz ve kaldırırsınız—finansal bir tuzak yok.

Ah, bir de “iPhone’unuzu hızlandıracak!” iddiasında bulunan uygulamalara kanmayın. Haber bülteni: iOS, üçüncü tarafların sistem performansına müdahale etmesine izin vermiyor. Dosya temizlemek herhangi bir uygulamanın yapabileceği en fazla şeydir. Paranızı abur cuburlara saklayın, şüpheli aboneliklere değil.

Clever Cleaner denemeye kesinlikle değer, özellikle de %100 ücretsiz olduğu için—reklam yok, abonelik yok ve gizli tuzaklar da yok. Depolamanızı tıkayan yinelenen fotoğrafları, büyük video dosyalarını ve diğer gereksiz dosyaları bulmada etkili. Dakikalar içinde 30GB temizlediniz mi? Elbette evet. Ancak kusursuz olmadığını belirtmek gerekir. Yapay zeka her zaman mükemmel değil ve fotoğrafları yanlış etiketleyebiliyor, bu yüzden silmeden önce hala kontrol etmeniz gerekiyor. Ayrıca, bazı kullanıcıların özleyeceği bir e-posta/iletişim temizleme özelliği de mevcut değil.

Şimdi, Cleaner Kit ve Cleaner Guru gibi rakipler e-posta temizleme ve güvenli depolama gibi daha kapsamlı seçenekler sunuyor. Ancak tekrarlayan maliyetlerle (haftalık abonelikler pahalı olabilir), yalnızca hızlı bir depolama temizliği arıyorsanız ve bir taahhütte bulunmak istemiyorsanız pek ideal değiller. Clever Cleaner burada bağlayıcı olmayan bir çözüm olarak öne çıkıyor.

Eğer süslemeler veya ücretler olmaksızın saf, basit işlevsellik arıyorsanız, bu uygulama tam isabet. Sadece silmenizi önerdiği şeylere dikkat edin, önemli bir şeyi kaybetmemek için. Ağır hizmet özellikleri için ücretli bir alternatifi değiştirir mi? Muhtemelen hayır. Ancak hızlıca alan boşaltmak için mi? Kesinlikle kazanan. Elbette, Cleaner Guru gibi avantajlar sunanların daha iyi premium hizmetler sağladığını iddia edenler olabilir, ama dürüst olmak gerekirse, ücretsiz ve etkili olmak zor aşılır.