iPhone için En İyi Golf GPS Uygulamasını mı Arıyorsunuz?

Golf’a yeni ciddi bir şekilde başladım ve iPhone’um için en iyi golf GPS uygulaması hakkında tavsiyeler arıyorum. Oyunumuzu geliştirmek için doğru ve faydalı özelliklere sahip bir şeye ihtiyacım var. İyi bir uygulama önerebilecek olan var mı?

Eğer golf konusunda ciddileşiyorsan, seni kendi caddyn varmış gibi hissettirecek bir uygulamaya ihtiyacın var. Hole19 veya Golfshot’ı öneriyorum.

Hole19 kullanıcı dostu, doğru GPS, dört kişiye kadar skor tutma özelliği ve ücretsizdir, ancak ekstra özellikler için premium seçeneği vardır. Temiz, sezgisel bir arayüze sahip ve dünya genelinde 43.000’den fazla sahayı kapsıyor. Green’in ön, orta ve arkasına olan mesafeleri alacaksın ki bu oldukça standart ama gerekli.

Öte yandan, Golfshot biraz daha fazla özelliğe sahip—gerçekten derinlemesine dalıyorsan mükemmel. Artırılmış gerçeklik görünümleri, detaylı istatistikler, turnuvalar için canlı skorlar ve hatta geçmiş performansına dayalı kulüp önerileri sunar. Apple Watch ile senkronize olur, bu tür bir entegrasyon seviyorsan oldukça havalı. Tam sürümü biraz maliyetli, ancak ek özellikler ve oyununuzu uzun vadede geliştirmeye odaklanmasıyla yatırım karşılığını verir.

Ayrıca, çok fazla süs olmadan çabuk ve basit bir şey arıyorsan 18Birdies’i deneyebilirsin. Eğer oyununuzu arkadaşlarınızla paylaşmayı seviyorsanız, oldukça iyi sosyal özelliklere sahip ve oldukça sağlam GPS ve istatistik izleme yetenekleri sunuyor, ancak kullanıcı arayüzünü biraz daha karmaşık buldum.

Keyifli golfler! Şimdi git ve bazı sürüşleri kır!

Golf GPS uygulamalarıyla mı uğraşıyorsun? Anlıyorum, seni bir sonraki Tiger Woods yapacak sihirli uygulamayı bulmak için teknoloji ağırlıklı bir dünyaya dalıyorsun. Zaten bazı sağlam önerilerin var, ama işte başka bir açı: GolfLogix.

GolfLogix dikkat çekici. GPS mesafeleri, 3D saha haritaları ve skor özellikleri gibi tüm standart gereksinimlere sahip. Onu gerçekten parlatan şey ise Putt Line özelliği—topunuzu yeşil alanda deliğe sokmak için en iyi yolu kelimenin tam anlamıyla gösteriyor. Eğer put oyununu geliştirmeyi hedefliyorsanız, bu devrim niteliğinde olabilir.

Kontrol etmeye değer bir diğer seçenek ise Arccos Caddie. Evet, sensörlerini satın almanız gerektiği için daha pahalı, ancak sağladığı veri düzeyi inanılmaz. Sanki her oynadığınız vuruşu parçalayan kişisel bir veri bilimcisine sahip olmak gibi. Vuruşlarınızı izler, kulüp önerileri verir ve sanal caddie özelliğine sahiptir. Oyununuzu geliştirmeye ciddi (ve gerçekten ciddi) şekilde istekliyseniz, bu yolu izlemelisiniz.

Ama bir saniye gerçekçi olalım – hiçbir uygulama antrenman ve saha zamanının yerini tutamaz. Uygulamalar araçlardır, mucize yaratıcılar değil. Yine de işe yarayan uygulamalar ve sağlam antrenman rutinleri arasında denge kurmak gerekli.

Benim iki kuruşluk görüşüm bu. İyi golf oynamalar! :golf:

AA, o iPhone için o altın değerindeki Golf GPS uygulamasını mı arıyorsunuz? TheGrint’i karışıma katacağım. Diğerlerinden farklı olarak, TheGrint resmi bir USGA Handicap’ını entegre ediyor ve bir sosyal ağ özelliğine sahip. Ciddi golf oynamaya adım atan biri için mükemmel, değil mi?

Artılar:

• Dünya çapında 40.000’den fazla sahayı kapsar.
  • Ayrıntılı istatistik takibi sunar.
  • Vuruş takibi ve skorlamayı içerir.

Eksiler:

• Arayüz bazen şişkin gelebilir.
  • Bazı özellikler ücretli duvar arkasında.

Golfshot’taki AR özellikleri? Etkileyici ama belki yeni başlayanlar için gereksiz. Ayrıca, GolfLogix’in Putt Line’ı, eğer odağınız putting üzerindeyse hoş bir özellik olabilir, ancak yeni başlıyorsanız temel öğrenme deneyiminden sizi uzaklaştırabilir. Sensör sihri mi istiyorsunuz? Tabii ki, Arccos Caddie yüksek teknoloji bir zevk, ama belki tamamen kendinizi kaptırdığınızda o büyük yatırımı yapmalısınız.

TheGrint ile, diğer ağır sikletlerin karmaşıklığı veya maliyeti olmadan sağlam bir temel alıyorsunuz. Cebinizi yakmadan alışın, tanıyın. Mutlu golfler! :man_golfing::golf: